Cea mai tare compactă? Mercedes-AMG A 45 Black Series spionat

,
1.28K 0

Se pare că Mercedes-AMG lucrează la cea mai rapidă compactă  A 45 din istorie. Programată să poarte denumirea A 45 Black Series, în stilul fraților mai mari, noul model A-Class a fost spionat în premieră.

Prototipul își trădează imediat firea sa unică grație aripilor extrem de ample și grație noului kit aerodynamic. Acesta este, cu siguranță, un A 45 special, o ediție menită să spună adio actualei generații A-Class, cu stil.

De asemenea evident la acest prototip este ecartamentul mai mare, un semn că șasiul prezintă setări mai bune și o aderență mi puternică. Tracțiunea integrală are șanse mari să fie dotare standard și trebuie să ne așteptăm la îmbunătățiri aduse atât suspensiei, cât și motorului.

Capacitatea actuală va rămâne aceeași, de 2 litri, ar puterea va crește, probabil, până la 381 CP, apropiindu-se de cifra magică 400. Cutia cu șapte trepte 7G-Tronic va fi, de asemenea, recalibrată pentru timpi mai rapizi de schimbare a treptelor.

Eticheta Black Series nu a fost confirmată încă. Mercedes ar putea folosi și insigna R, călcând astfel pe urmele supercar-ului Mercedes-AMG GT R cu 585 CP, recent dezvăluit.

Mercedes-AMG-45-S-9-768x488@2x

Sursă foto: CarScoops.

Comentati?

Your email address will not be published.