Ce mică este lumea! Frați gemeni creează o lume Mercedes-Benz în miniatură

,
1.25K 0

Cea mai mare lume în miniatură și-a găsit loc la Hamburg. A fost creată de doi artiști talentați care, acum 15 ani, au pus la cale o călătorie cu totul neobișnuită: au vrut să vadă lumea fără măcar să iasă din oraș. Așa că au creat-o singuri. Deci fiți atenți să nu fiți micșorați de frații gemeni Frederik și Gerrit Braun!

În această lume perfectă a lor, ca să ajungi de la Hamburg la Marele Canion american ai nevoie de numai 10 secunde. Un Mercedes-Benz C 111 merge cu toată viteza pe autostradă, în timp ce, sub el, un tren de marfă traversează prăpastia. Vă rugăm, nu priviți în jos. Priveliștea este de-a dreptul amețitoare!

Miniature Mercedes-Benz (6)

Sunt aproape 9000 de mașini în această lumea în miniatură. Inclusiv mașini clasice. În parcarea aeroportului Knuffingen, un șeic, însoțit de un anturaj complex care îi cară cadourile, dar și de un tigru pe care îl ține în lesă, se pregătește să urce în limuzina sa, un Mercedes 600. La câțiva centimetri de șeic, concurenții au pornit în cursa Mille Miglia.

Miniature Mercedes-Benz (3)

Toate acestea încap în Wunderland, o lume în miniatură de 6400 de metri pătrați, la scară 1:87, cu 930 de trenuri, 14.450 de vagoane, 1270 de semnale și 3050 de comutatoare, toate controlate de 46 de calculatoare. 160 de vehicule rulează singure, cu ajutorul unui microprocesor încorporat, care le controlează mișcările. Este nevoie de un timp între 15 și 45 de ore pentru a construi fiecare dintre aceste mașini.

Proiectul va fi finalizat în 2020. Până atunci, frații gemeni Braun vor fi alocat deja 850,000 de ore de muncă și vor fi investit 20 de milioane de euro.

Sursă: Mercedes-Benz.

Comentati?

Your email address will not be published.