Ce aglomerație în Londra! Mercedes făcut sandwich de două autobuze

,
2.02K 0

Știm cu toții că Londra este aglomerată: localnici, turiști și mașini fac din capitala Angliei unul dintre cele mai aglomerate orașe din Europa. Dar nu am crezut că este atât de… înghesuită! Un șofer de Mercedes a aflat pe pielea lui.

Două autobuze turistice supraetajate – denumite Boris Buses – au lovit din față și din spate un Mercedes-Benz pe Bulevardul Goodge din centrul Londrei. Două persoane au primit îngrijiri medicale, dar niciuna nu a avut nevoie de internare.

Imaginile au fost surprinse de Richard Beltran, care lucrează în apropiere, și care le-a postat pe contul său de Twitter.

London Crash 3

Mașina făcută sandwich era un Mercedes-Benz Clasa C de culoare gri, achiziționat de curând. Chiar dacă nu se vede foarte clar în fotografii, se pare că și un al patrulea vehicul, un Audi TT, a fost implicat în accident. Mașina sport a fost lovită atât de tare din spate de autobuz, încât a fost împinsă un metru în față. În urma impactului, autobuzul s-a ales cu parbrizul spart.

Un trecător care a fost de față la incident, spune că, la un moment dat, la doar câteva minute de la accident, erau deja aproximativ 15 autobuze în coloană, înainte ca poliția locală să decidă să le devieze pe o altă rută. Autoritățile au fost nevoite să închidă bulevardul în apropierea intersecției cu Tottenham Court. A fost nevoie de nu mai puțin de patru ore pentru a degaja zona.

London Crash new

Polițiștii, Serviciul Londonez de Ambulanță, dar și Brigada locală de Pompieri au ajuns rapid la locul accidentului. Șoferul și un pasager din Mercedes au fost tratați pe loc.

Așadar, să facem adunarea: avem două autobuze, un Mercedes-Benz C-Class și un Audi TT. Ce grămadă scumpă!

Comentati?

Your email address will not be published.