Cardurile UTA – Daimler au ajuns şi în România

,
1.52K 0

Cardurile de carburant şi service UTA – Daimler sunt acum disponibile şi în România. Grupul german UTA este unul dintre cei mai mari furnizori de  servicii pentru transportatorii de mărfuri și pasageri din Europa.

Înființată în 1963 in Kleinostheim/Main, Germania,  UTA servește în prezent peste 81.000 de companii client și a emis mai mult de 1 milion de carduri și alte sisteme de decontare. Printre acţionarii companiei se numără şi gigantul auto Daimler, deţinătorul unei participaţii de 15 procente.

Cardurile UTA asigură decontarea fără numerar pentru alimentarea cu carburant și pentru servicii diverse în peste 51.000 de puncte de acceptare afiliate în 40 de țări europene, precum și decontarea taxelor de drum, servicii de reparații auto, asistență de urgență și tractare și multe alte servicii pentru vehicule comerciale.

În plus, UTA asigură servicii esențiale cum ar fi rambursarea de TVA și accize   la motorină, prin care companiile de transport își optimizează fluxul de numerar.

Cardurile și serviciile UTA sund adresate atât operatorilor de flote de mari dimensiuni, cât și celor cu flote de dimensiuni medii sau mici, pentru care cardurile asigură autonomie deplină în realimentarea cu carburanți și servicii auto pe întreg teritoriul european, eliminând dependența de un singur brand de stații de benzină.

uta-romania-1

Companiile de transport pot obține prin intermediul cardurilor și serviciilor  UTA economii importante în costurile cu realimentarea cu carburanți.  La fel de important, cardurile UTA aduc termene de plată mult îmbunătățite pentru transportatori – printr-o singură factură bilunară pentru toate cheltuielile legate de vehicule, ce poate fi achitată în Lei sau Euro.

Mai mult, UTA Drive&Save®, soluția de management al flotelor auto, le asigură transportatorilor control maxim asupra costurilor, cu raportări detaliate de cheltuieli, analize de consum și sisteme de alertă timpurie ca instrumente de control.

Cardurile UTA au o rețea largă de acceptare inclusiv în România, pe lângă alte 39 de țări europene. Printre cele peste  430 de locații afiliate în România se numără OMV, MOL, Lukoil și Gazprom, precum și multe stații de benzină independente.

Comentati?

Your email address will not be published.