California Dreamin’ – Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet a fost prezentat la Pebble Beach

,
1.78K 0

Acesta este Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet, un cabriolet cu înfățișare spectaculoasă alergând pe drumurile de coastă californiene, înainte de prezentarea sa la Concursul Eleganței de la Pebble Beach. Gloriosul automobil decapotabil își face apariția la exact un an după ce Mercedes a prezentat cel mai lung coupe din lume, unul de 6 metri, în aceeași locație.

Fascinantul și elitistul Mercedes-Maybach 6 Cabriolet își adjudecă locul în centrul atenției cu imaginea sa spectaculoasă haute-couture. Cu proporțiile unei ambarcațiuni de viteză care a recurs la o croazieră liniștită pe Riviera Franceză, această capodoperă a luxului măsoară aproape 6 metri în lungime (5700/2100/1340 mm). Îmbrăcat în Nautical Blue Metallic și echipată cu jante de 24 de inchi cu 26 de spite și centru roz auriu, Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet este versiunea decapotabilă a celui mai lung coupe din lume. În partea frontală, o grilă cu 25 de lamele verticale îi aduce un fler retro, dar – spun cei de la Daimler – nu are un rol funcțional.

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

Promițând să parieze pe automobile ultra-performante prietenoase cu mediul, Mercedes a pornit deja în cursa electrică. Vision 6 Cabriolet este un vehicul complet electric, cu patru motoare și baterii montate sub podea, care livrează 750 de cai putere și asigură o autonomie de 500 de kilometri. Ambarcațiunea pe roți ajunge la 100 km/h în mai puțin de 4 secunde. Viteza maximă a fost limitată la 250 km/h.

Un sistem de încărcare rapidă poate adăuga o autonomie de încă 100 de kilometri în numai cinci minute, susțin cei care au construit mașina. Capota alungită cu balamale duble se deschide ca aripile unui future și poate ascunde bagaje în locul unui motor pe combustie.

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet (1)

Coborârea acoperișului din pânză până aduce în fața ochilor un interior high-tech ultra-sofisticat, cu un volan cu două spițe, un bord cu aspect futurist, pe care Daimler îl numește “hiperanalog”. Fiecare buton înfățișează o stea Mercedes iluminată în albastru. Pielea alba Nappa în contrast cu vopseaua Nautical Blue a exteriorului, finisaje roz aurii și o podea din lemn intensifică acea senzație de plutire pe Riviera Franceză. Tunelul median face vizibil fluxul de energie al grupului propulsor prin intermediul unei fibre optice albastre. Informațiile relevante referitoare la rulare sunt proiectate pe parbriz.

Comentati?

Your email address will not be published.