C-Class Cabrio 2017 surprins pe cameră. Urmăriți-l în mișcare

,
1.48K 0

Ziua și secretul pentru Mercedes. Noul C-Class Cabrio 2017 arată detaliile design-ului final în cel mai recent video spion de la Walko.

Primul C-Class Cabrio de la Mercedes se va poziționa chiar la baza gamei de vehicule decapotabile ale brand-ului cu stea în trei colțuri. Programat să fie lansat la începutul anului viitor, noul model nu va urma calea acoperișului rigid. În schimb, Mercedes a optat pentru un acoperiș din textil, păstrînd greutatea sub control grație unei complexități reduse a acestui sistem.

Așadar, noul C-Class Cabrio va fi, cu siguranță, va fi unul dintre vehiculele decapotabile cu cele mai suple siluete. Acum că am stabilit acest aspect, cum rămâne cu design-ul? Inspirat în mare parte de noul și senzaționalul C-Class Coupe, viitorul C-Class Cabrio nu face decât să mărească miza cu proporțiile sale și mai atrăgătoare, grație profilului alungit insuflat de dispariția unui acoperiș fix.

(C-Class își face apariția după secunda 24)

Șeful departamentului de design de la Mercedes, Gorden Wagener, merge până acolo încât să poziționeze noul C-Class Cabrio chiar deasupra Coupe-ului S-Class, care a stârnit admirația generală cu o prezență și o înfățișare impecabile.

Din punct de vedere tehnic, C-Class Cabrio 2017 va urma rețeta Coupe-ului. Platforma MRA cu tracțiune spate, motoarele cu patru și șase cilindri, plus senzaționalul V8 biturbo care funcționează și sub capota Mercedes-ului AMG GT, rezervat vârfului de gamă Mercedes-AMG C 63 Cabrio.

V-ați putea întreba cine va fi rivalul Clasei C Cabrio 2017, mai ales că versiunea coupe mai mare a Clasei E va face pasul către segmentul superior, iar acesta va moșteni baza viitorului E-Class – de fapt, o variație a aceleiași plaftorme MRA, dar cu ecartament și ampatament mai mari. Suspecții de serviciu în tabăra rivalilor vor fi, evident, Audi A5 cabrio și BMW Seria 3 cabrio, acesta din urmă urmînd să-și primească noua generație pe parcursul anului viitor.

Sursă: Walko on Youtube

Comentati?

Your email address will not be published.