Bruta albastră: Mercedes-AMG GT S tunat de Prior Design

,
1.79K 0

O brută scăpată liberă, vă rugăm sunați la Protecția Animalelor! Sau la orice organizație de gen! Haideți să încercăm să prindem această bestie Mercedes-AMG GT S, tunată de Prior Design!

Compania de tuning a asigurat supercar-ului o aerodinamică superioară, montând elemente pentru un flux de aer mai bun. Un spoiler față PD800GT și aripile laterale evazate  îi garantează o prezență puternică pe drum. În plus, capota ventilată o fac să arate mai agresivă ca un hypercar veritabil. Un difuzor spate și un eleron completează înfățișarea fioroasă a GT S-ului lansat de compania de la Affalterbach în toamna lui 2014.

Prior-Design-Mercedes-AMG-GT-S-21

Accente negre și detalii aurii demonstrează că Prior Design are o latură creativă dezvoltată. Grila radiatorului este finisată în negru lucios, cu logo-urile AMG și V8 îmbrăcate în auriu metalizat. Etrierele roților și țevile de evacuare se asortează cu acestea.

Accente negre și detalii aurii demonstrează că Prior Design are o latură creativă dezvoltată. Grila radiatorului este finisată în negru lucios, cu logo-urile AMG și V8 îmbrăcate în auriu metalizat. Etrierele roților și țevile de evacuare se asortează cu acestea. Bruta albastră aleargă pe jante imense de 21 de inchi, Forgiato Copiato ECL. Compania de tuning susține că sprintul de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde rămâne neschimbat chiar și așa! Prior Design promite celor interesați și un interior personalizat.

Cât trebuie să plătiți ca să vă faceți GT S-ul să arate de parcă tocmai s-a întors din iad? Exact 10.900 de euro!

Comentati?

Your email address will not be published.