Brabus 850 6.0 Biturbo Coupé. Cel mai rapid și mai puternic coupe cu tracțiune integrală din lume

,
3.03K 0

Brabus 850 6.0 Biturbo Coupé își revendică titlul de cel mai rapid și mai puternic coupe cu tracțiune integrală din lume. Programat să-și facă debutul la salonul auto de la Geneva de luna viitoare, oferă, așa cum sugerează și numele, 850 CP (838 bhp) la 5,400 rpm și un cuplu maxim de 1,450Nm (1,069lb-ft).

Secretul ascuns sub capotă este o versiune modificată în mare parte a unui motor biturbo V8 de la S63 AMG Coupe, cuplat cu un arbore cotit cu o cursă mai lungă și cu un alezaj mărit al cilindrilor și, în consecință, pistoane forjate mai mari. Ca rezultat, cilindreea a crescut de la 5,461 cc la 5,912 cc. Brabus a adăugat, de asemenea, și două turbocompresoare modificate cu unități compresoare mai mari și țevi de eșapament modificate.

Puterea este livrată către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate în șapte trepte, cuplată cu sistemul 4Matic de tracțiune integrală. Noul Brabus 850 6.0 Biturbo Coupé este disponibil și în versiunea cu tracțiune spate.

brabus-850-2

Cifrele performanței sunt de-a dreptul uluitoare. Noul monstru Brabus atinge 100 km/h (62 mph) de pe loc în 3.5 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 350 km/h (217 mph).

Cu un design inteligent, noul Brabus 850 6.0 Biturbo Coupé prezintă un kit aerodinamic nou-nouț. Bare noi care cu un un spoiler din fibră de carbon pe față și un eleron din fibră de carbon pe spate, dar și un spoiler integrat subtil în linia portbagajului pot fi observate, alături de kit-ul sport de evacuare Brabus și de jantele Monoblock, disponibile cu un diametru cuprins între 18 și 22 de inci.

brabus-850-4

Și interiorul primește elemente din fibră de carbon și piele Alcantara de un negru intens ca și cap de afiș, dar și piele soft și perforată Mastik cu cusături și trese arămii. Și ca un ultim element, dar nu și cel din urmă, Brabus a montat padele Race pentru schimbarea vitezelor, pedale și pivoți pentru portiere (habar n-am dacă la pivoți te referi, pentru că știu 100 de traduceri pentru asta, deci help!) combinate cu plăcuțe cu logo-ul Brabus 850 iluminate din interior, montate pe praguri.

Comentati?

Your email address will not be published.