BMW M2 este distracție de modă veche. Mercedes ar trebui să aibă grijă!

,
1.6K 0

La scurt timp după ce câteva fotografii spion au ajuns pe internet, BMW M2 și-a făcut, în sfârșit, apariția în toată splendoarea. Divizia de putere din Bavaria se întoarce la rădăcini cu un uber-coupe puternic de categorie ușoară, ceva ce Mercedes încă nu are în portofoliu.

Se pare că regulile există doar pentru a fi încălcate. Ieri după-amiază, toate informațiile oficiale referitoare la noul și senzaționalul M2 s-au revărsat deja pe internet, grație unor date făcute publice de revista britanică Auto Express.

Cele mai multe detalii sunt deja cunoscute, dar de dragul conversației, vom face o recapitulare rapidă. Puterea vine dintr-un motor twin-turbo de trei litri cu șase cilindri, în stare să dezvolte 370 CP și 465 (500 supraturat) Nm. Toate pentru a te propulsa prin intermediul unei transmisii automate DCT în 4,3 secunde până la 100 km/h. Viteza maximă este de 250 km/h. Fără limitator, grație pachetului M Drivers, poate ajunge chiar până la 270 km/h.

bmw-m2-8

Consumul mediu este de 8,5 l / 100 km pentru BMW M2 cu transmisie manuală cu șase trepte – emisiile CO2 fiind estimate la 199 g / km. Pentru M2 cu transmisie automată DCT cu șapte trepte, cifrele sunt de 7,9 l / 100 km, respectiv 185 g / km.

Suspensia este alcătuită din piese folosite și pentru M3 / M4. Tracțiunea optimă este asigurată de un diferențial electronic M. Șoferii căre adoră să arunce limitele în aer pot activa modul M de control dinamic al stabilității, care permite reacții electronice ușor întârziate – asta doar pentru simpla distracție de modă veche.

În plus față de indiciile obișnuite în privința înfățișării modelului M, puteți recunoaște un M2 grație sistemului cu patru țevi de evacuare și datorită jantelor din aliaj de 19 inchi. La interior, ramura sportivă de la BMW a aruncat elemente de carbon și câteva etichete M peste Alcantara, care îmbracă atât consola centrală, cât și portierele. Cusăturile albastre asigură contrastul necesar.

bmw-m2-7

Fără cutie manuală! BMW M2 este oferit standard cu transmisie manuală DCT. Debutul comercial este programat pentru aprilie 2016.

Comentati?

Your email address will not be published.