Blindatul. Trage în șeful lui prin parbrizul unui Mercedes

,
1.41K 0

Testarea produselor a trecut la un nou nivel. Președintele companiei TAC, care se ocupă de construcția de vehicule blindate, a fost cobaiul unui test incredibil. Un video dramatic arată cum angajatul său trage în el cu un AK 47. În tot acest timp, el stă la volanul unui Mercedes fără măcar să clipească.

Dacă v-a stat inima în timp ce urmăreați aceste imagini, vă dăm dreptate. Fiecare secundă din filmare este reală, fără efecte speciale, iar cel de la volan nu este un manechin din plastic. În plus, arma nu este tocmai una de jucărie, cum ați fi tentați să credeți.

Texas Armoring Corporation (TAC) susține că ia în serios siguranța și procedurile de testare. “Este vital pentru succesul nostru în industrie să ne asigurăm clienții că sunt în siguranță folosind produsele noastre, iar testarea materialului balistic este vitală în acest proces”, spun reprezentanții companiei.

Dar TAC, care produce – așa cum susțin oficialii companiei – cele mai ușoare vehicule blindate din lume – a șocat audiența cu un test inedit. Chiar șeful companiei a testat blindajul automobilului. S-a așezat în scaunul șoferului, a pus mâinile pe volan și a așteptat să se tragă în el. Pe filmare se văd bucăți de sticlă zburând din parbriz. Vă vine să credeți sau nu, cobaiul a scăpat teafăr și nevătămat.

“Viața este prețioasă, protejați-o!”, spune acesta după ce coboară din Mercedes. Nu e ușor de crezut după urmărirea imaginilor în care un angajat trage intenționat în el.

Compania susține că folosește materiale și tehnici de fabricație inovatoare pentru a face mașinile mai puternice ca acelea construite de rivalii din domeniu, dar și rezistente în fața celor care ar putea atenta la viața prețioșilor pasageri aflați la bord.

Clipul este însoțit de o declarație care le recomandă privitorilor să nu încerce asemenea cascadorii, care ar putea produce răni grave. Demonstrația a fost realizată sub stricta supraveghere a specialiștilor, într-un mediu controlat.

Comentati?

Your email address will not be published.