Bestie în lucru – Un nou Mercedes-AMG GT4 e pe drum

,
1.32K 0

Vestea că un nou Mercedes-AMG GT4 i-a făcut pe clienții companiei din lumea sporturilor cu motor să jubileze. Cel mai nou model din portofoliul de curse al companiei este o mașină care se aliniază noilor reguli GT4. La petrecerea de final de sezon, Președintele Consiliului de Administrație de la Mercedes-AMG, i-a pus în temă pe clienț în privnța apariției noii bestii AMG.

“Apariția noului Mercedes-AMG GT4 este încă un pas important pentru noi în procesul de dezvoltare a programului Mercedes-AMG în lumea sporturilor cu motor”, spune Tobias Moers. “Reacția excelentă primită din partea clienților noștri din motorsport în privința vehiculului AMG GT3, dar și interesul în continuă creștere manifestat pentru GT4 ne-a determinat să luăm această decizie. Suntem încântați să-i anunțăm pe clienții noștri, echipe sau piloți, profesioniști sau amatori, în privința apariției unui nou GT4 în viitorul apropiat”, a încheiat acesta la petrecerea de sfârșit de an.

Mercedes-AMG GT4

Mercedes-AMG GT R, prezentat anul acesta, este baza pentru dezvoltarea noii mașini de curse GT4. Viitorul bolid ultra-performant din portofoliul Mercedes-AMG vine cu abilități impresionante, care se aliniază cerințelor din lumea curselor. Ca și AMG GT3, noul GT4 va fi o mașină construită în jurul pilotului și va prezenta un nivel înalt de siguranță, acestea fiind obiectivele dezvoltării noului membru al familiei AMG din motorsport.

Comentati?

Your email address will not be published.