Beat the Triple – Cum să câștigi un Mercedes-AMG A 45 4MATIC?

,
1.42K 0

Mercedes dă un A 45 4MATIC pentru a le mulțumi suporterilor pentru sprijinul acordat în câștigarea celor trei titluri consecutive la Constructori. Tot ce trebuie să facă fanii este să joace jocul online Beat the Triple în perioada 1 Decembrie – 24 decembrie. Și nici măcar nu trebuie să scrie un comentariu cu textul “Partikip!”

Mercedes-AMG PETRONAS vrea să își sărbătorească hat-trick-ul alături de fani, după ce, trei ani la rând, a luat titlul și la Constructori, și la Piloți. Echipa vrea ca și suporterii să aibă de câștigat. Așa că începând cu 1 Decembrie, aceștia pot concura unii împotriva altora și își pot testa abilitățile. Beat the Triple (Bate tripla) este jocul online care necesită concentrare maximă. Cel mai bun dintre concurenți vor câștiga un Mercedes-AMG A 45 4MATIC.

Competiția online este disponibilă pentru orice aparate, inclusiv calculator, smartphone și tabletă și poate fi accesată gratuit la adresa www.mercedes-benz.com/beat-the-triple.

Este un joc al atenției, iar suprafața de joc este chiar steaua Mercedes. Fiecare dintre cele trei zone ale stelei se aprind alternativ și generează un sunet. Jucătorii trebuie să țină minte secvența exact în forma în care au urmărit-o și să o repete. Fiecare rundă aduce o combinație nouă de lumini și sunete, zonele aprinzându-se tot mai repede, pentru a crește gradul de dificultate al jocului.

Jucătorii trebuie să se înregistreze pentru a juca. Clasamentul indică nivelul maxim atins. Viteza este factorul decisiv în cazul unei situații de egalitate.

Comentati?

Your email address will not be published.