Băi, care mi-ai șutit mașina? Un valet fals fură un Mercedes

Un bărbat care se dă valet fură un Mercedes-Benz E-Class din parcarea unui mall din Kuala Lumpur
,
1.61K 0

Pentru acest șofer foarte ghinionist “Băi, care mi-ai șutit mașina” nu mai este doar un film. Probabil că bărbatul din Malaezia nu va mai lăsa niciodată cheile de la mașină pe mâinile unui strain. Asta dacă va putea vreodată să le recuperze. Limuzina sa nou-nouță a fost furată de un bărbat care s-a dat valet în parcarea unui mall cu pretenții din Kuala Lumpur.

Șoferul în vârstă de 42 de ani i-a dat cheile mașinii sale nou-nouțe, un Mercedes-Benz E-Class 300 Bluetec Hybrid, pe care plătise 87 000 euro, unui bărbat îmbrăcat în alb, care s-a prefăcut să fie valet în parcarea mall-ului Pavillion din Kuala Lumpur, Malaezia. A primit în schimb un bon. Dar două ore mai târziu, când s-a întors în parcare, omul de la ghișeu nu i-a putut găsi nici cheile, nici mașina.

La o săptămână de la incident, victima furtului a hotărât să susțină o conferință de presă pentru a trage un semnal de alarmă în ceea ce privește siguranța parcărilor cu valet. Alături de el s-au aflat doi membri ai Parlamentului malaezian, prezenți pentru a-i avertiza pe naivi să nu aibă încredere oarbă în cei care susțin că oferă servicii de parcare cu valet.

“În acest moment, mă simt traumatizat. Nici nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat”, a declarant Huang, care a intrat în depresie după ce i s-a furat Merceddes-ul.

Și ca o ironie a sorții, poliția îl ține la curent cu ce se întâmplă cu mașina sa, într-un mod bizar: i-au trimis acasă o amendă pentru depășirea vitezei, așa că cineva își face de cap cu Mercedes-ul său cu propulsie hibridă. Mașina sa a fost văzută de curând, gonind de-a lungul Râului Slim, din Perak, îndreptîndu-se spre nord, la o zi după ce a dispărut din parcare. Cel mai probabil, hoții îi duc mașina în Thailanda.

Autoritățile îl avetizează pe hoțul care apare îmbrăcat în cămașă albă, care a fost văzut vorbind cu unul dintre angajații mall-ului: „Știm deja cine ești”. Camerele de supraveghere instalate în parcare au filmat totul în seara în care Mercedes-ul a fost furat. Poliția l-a arestat deja pe cel văzut vorbind cu suspectul.

Comentati?

Your email address will not be published.