Alien vs Predator – Mercedes-Benz G 500 4×4² și Unimog U5030 se joacă în off-road

,
3.26K 0

Atât de diferite și totuși au ceva în comun: afinitatea pentru terenurile care nu au cunoscut niciodată asfaltul. Pătrățoasele Unimog U5030 și Mercedes-Benz G 500 4×4² au părăsit asfaltul pentru a ajunge acolo unde alte vehicule nici nu ar îndrăzni. Acum Extraterestrul și Prădătorul joacă în aceeași echipă.

Mașina cu care Mercedes-Benz se mândrește când vine vorba de off-road, Mercedes-Benz G 500 4×4², își face drum prin noroi și apă, de-a lungul rampelor abrupte și peste teren acoperit cu pietre.

Punțile portale preluate de gigantul G 63 AMG 6×6 și sistemul dual de frânare l-ar ajuta să treacă prin apă de un metru adâncime fără nicio emoție. Este primul G care este propulsat de motorul V8 de 4 litri, cotat la 422 CP, care îl ajută să îi sfideze pe rivalii ce s-ar sufoca, pur și simplu, în asemenea condiții.

În clip, are nevoie de numai 30 de secunde pentru a parcurge drumul de la albastru strălucitor la gri murdar, bucurîndu-se, între timp, de toată distracția care vine la pachet cu aventura în off-road.

Tovarășul său de joacă pe teren accidentat este nimeni altul decât Mercedes-Benz Unimog, camionul robust conceput special pentru situații extreme: U5030 este propulsat de un motor senzațional de 7,7 litri cu 6 cilindri. După ce a fost supus unor modificări majore de către atelierul Hellgeth Engineering Co. și venind cu o gardă la sol, un unghi de atac și un unghi de degajare absolut impresionante, Unimog-ul este în stare să urce chiar și trepte, fără să se lase intimidat de unghiul de rampă de 60%.

 

Comentati?

Your email address will not be published.