Actrița Queen Latifah a rămas fără Mercedes înainte de Crăciun

,
1.51K 0

Mașina actriței Queen Latifah, un Mercedes-AMG S63 Cabriolet, a fost furată dintr-o benzinărie din Fulton County, Georgia, chiar înainte de Crăciun. Hoțul a sărit în mașina decapotabilă și a demarat în trombă, în timp ce șoferul (unul dintre angajații actriței) alimenta vehiculul.

Un BMW alb a tras lângă Mercedes-ul din 2015 al actriței, un bărbat a coborât din mașină, a urcat în Mercedes-ul decapotabil și a plecat, lăsându-l pe bodyguard-ul actriței fără reacție. Queen Latifah nu era în mașină în momentul furtului, dar poliția a identificat-o ulterior ca fiind proprietara Mercedes-ului.

În cele din urmă, autoritățile au găsit mașina într-un complex de apartamente din sud-vestul orașului Atlanta din statul American Georgia, după ce o persoană responsabilă cu paza complexului a anunțat prezența a trei bărbați necunoscuți și a Mercedes-ului furat.

Queen Latifah

Sursă foto: Motorauthority.com

Câștigătoare a premiului Emmy, actrița și-a recuperat AMG-ul, dar hoții încă nu au fost prinși. La o scurtă inspecție, Queen Latifah a găsit limonadă și alte sticle cu suc de fructe în mașină.

Se pare că stilul de viață al actriței atrage infractorii ca un magnet. În urmă cu 20 de ani, doi adolescenți i-au furat un BMW 740i și i-au rănit bodyguard-ul cu focuri de armă. Hoții au fost arestați ulterior și acuzați de tentativă de omor și furt.

Comentati?

Your email address will not be published.